Відома українська фехтувальниця Ольга Харлан розповіла про особливий для неї танець, який готували спеціально для шоу «Танці з зірками». Йдеться про танго.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими кадрами, і ось, зараз вона вирішила згадати проект, який сильно поміняв її.

Ольга Харлан відразу зазначила, що хоч це і танці краси і пристрасті, але їх постановка була абсолютно не про це, а про те, який шлях довелося подолати жінці після Олімпіади, де, вона на жаль не зуміла заробити медаль.

"Тема ефіру була "Рік, який змінив моє життя". І я почала думати. Думаю всі думали, що моє життя змінив 2008 рік і золото в Пекіні. Так, це правда. Так би я сказала, Якби проект був рік тому. Але на даний момент, 2021 рік змінив саму мене. Я можу ще довго розповісти подробиці, які були в Токіо, але не зараз трошки не про це. А про те як нам ми готували і як нелегко він нам давався цей танець" - розповідає спортсменка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Жінка відразу зазначила, коли їй розповіли ідею постановки, а потім ешще і включили пісню Микити Алексєєва, то у неї пішли сльози, і вона відразу почала відчувати танець, і захотілося його прожити цілком.

"Це було в саму душу. А потім, під час ефіру, коли я стояла вже на сцені і налаштовувалася, і до початку танцю залишалася секунд 20, підійшов до мене, і подивившись прямо в очі, сказав: "Харлан, роз..би цей паркет нах...!"І що, я вам можу сказати - це спрацювало на всі 100%" - продовжила вона розповідь.

Крім того, танго ще й улюблений танець Дмитра Дікусара, тому підвести його було не можна. Хореографію всю ставив саме він, а вона була вкрай складною, як для третього ефіру.

У підсумку все вийшло чудово, і як зізнається сама Ольга Харлан, це той танець, який хочеться завжди переглядати.

Нагадаємо, що олімпійська чемпіонка Ольга Харлан вперше назвала причину розлучення і чому закрутила роман з Луїджі Самеле

Раніше повідомлялося, що Ольга Харлан перетворилася з відважної спортсменки в ніжну дівчинку поруч з коханим

Також, Ольга Харлан на" Танцях з зірками "зробила це втрьох з колишнім Ірини Білик і "Холостяком" Чмерковським