У новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, о 00:00 на телеканалі "Україна" вийде масштабний концерт "Музична платформа". За лаштунками відома модель plus-size, володарка 15 розміру грудей Міла Кузнєцова розповіла, де і з ким зустрічатиме 2022 рік.

Організатори приготували глядачам несподіваний сюрприз - Міла Кузнєцова приєднається до артиста Gena VITER на сцені концерту "Музична платформа" і поділиться грандіозними планами на Новий Рік. Модель хоче відзначати це чарівне свято в компанії друзів за межами рідної України.

Gena VITER
Gena VITER

"Мені подобається зустрічати Новий рік в різних країнах. Одного разу робила це на Нікобарських островах на березі океану. Так і в цьому році - хочу максимально урізноманітнити своє життя, тому лечу в Париж", – розповіла знаменитість.

Міла Кузнєцова, фото з Instagram
Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зустрічати свято вдома або на самоті – варіант не для моделі. Вона звикла до пишних і веселих гулянь. Але є одна традиція, якої вони з компанією обов'язково дотримуються щороку.

"Ми завжди до новорічного столу купуємо 2 кілограми Олів'є! Я його просто обожнюю! І в святкову ніч наїдаюся вдосталь. А як з цим складеться в Парижі - поки не знаю. В принципі, будемо пригощатися тим, що дадуть", - поділилася модель.

Міла Кузнєцова, фото з Instagram
Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром показала, чому не займається бігом: "Це виглядає смішно"

Як повідомляв Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром дала потриматися за груди заради бажання до Нового року: "Так можна було?"

Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром сіла на дієту - тепер м'ясо ховає в капусту: "Ой біда буде"