Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 20 років радує багатомільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка іноді ділиться яскравими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережах.

Тіна Кароль дала відверте інтерв'ю виданню "КП в Україні" і зізналася, що бере участь у розкрутці фіналіста Х-фактора Антона Вельбоя (Wellboy), який запам'ятався глядачам як простий, але дуже харизматичний хлопець з села.

Wellboy
Wellboy

Відомо, що у 21-річного артиста є продюсер Юрій Бардаш, але сама Кароль довгий час замовчувала, що має відношення до його творчого розвитку, до цього моменту.

"Я продюсер для самої себе. Так, я знаю, як створюється артист, який він повинен бути, що з ним має статися. Але брати відповідальність за чужу людину - це значить відповідати і за всі його дії. Поки він не популярний - він керований, а потім... Бути продюсером - це в першу чергу моральна відповідальність, до якої я не готова... Я готова брати участь. Як наприклад, з Wellboy. Я співучасть в його становленні, розкрутці, кар'єрі. Точніше перебуваю в пайовій участі", - сказала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Також співачка розповіла, що фінансувала запис дебютного треку "Гуси", який здобув неймовірний успіх і приніс Вельбою популярність. Саме ця пісня стала однією з найбільш прослуховуваних в Україні за підсумками року.

"Спочатку, перші фінанси на запис пісні "Гуси" він отримав з моїх рук. Юрій Бардаш прийшов до мене, показав хлопця, і ми разом вирішили рухатися. Але я відразу бардашу сказала - ти заявляєш, що його продюсер, я лише буду співучасником", - зізналася артистка.

Wellboy
Wellboy

Нагадаємо, Тіна Кароль заборонила українцям їсти олів'є на Новий Рік: "Навіщо о 12 ночі з майонезом?"

Як повідомляв Знай.uа, син Тіни Кароль навідріз відмовився від жіночої статі: "Дівчатка для підкаблучників"

Також портал Знай.uа писав, що Тіну Кароль вивели з себе фанати, метає блискавки очима: "Ти бісиш!"