Григорій Лепс раптово тепло заговорив про Ані Лорак на тлі історії про своє розлучення. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Радянський і російський співак, музикант, композитор і продюсер Григорій Лепс протягом двадцяти років був у шлюбі з Анною Шапликовою. У них народилося троє дітей-дві дочки і син, також у співака є доросла дочка від першої дружини.

Наприкінці грудня 2021 року стало відомо про те, що Григорій разом з Ганною домовилися про розподіл майна. Ініціатором розставання стала дружина Анна Шапликова, яка на початку грудня подала документи про розлучення. При цьому суд міста Москви задовольнив клопотання про розірвання шлюбу.

19 грудня Лепс опублікував спільну фотографію з Ані Лорак. На ній знаменитий артист ніжно обіймає дівчину за талію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"З найкрасивішою і найбажанішою артисткою світу", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"ми чекаємо Аллегрову"; " Ваша Анна найкраща!!!"; "Найпрекрасніша в світі Діва😍 😍 😍"; " неймовірні виконавці! 🔥", - зазначають вони.

Нагадаємо, Ані Лорак поїхала до Лукашенка в коротенькій сукні: "Любимо вас".

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"