Відома російська поп-співачка Маша Распутіна відповіла, скільки витрачає на салонні процедури.

57-річна знаменитість взяла участь у провокаційному шоу "Секрет на мільйон", де телеведуча Лера Кудрявцева випитує найцікавіші подробиці життя російських зірок, ставлячи їм незручні і каверзні питання.

Маша Распутіна
Маша Распутіна

Кудрявцева встигла дізнатися про особисті справи Распутіної і перейшла до зовнішнього вигляду артистки. Телеведуча поцікавилася, скільки вона витрачає на салонні процедури і догляд за собою. Лера була шокована, коли почула, що артистка витрачає 20 тисяч рублів за один манікюр, і заявила, що в Москві можна спокійно зробити хороший за п'ять. Співачка стала виправдовуватися, що у вартість входили різні прикраси на зразок кристалів Swarovski, але це не допомогло заспокоїти ведучу.

Маша Распутіна
Маша Распутіна

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Ну а що тут такого?", - дивувалася Распутіна.

Маша Распутіна
Маша Распутіна

Крім того, Распутіна зізналася, що і раніше "грішила" триньканням і зовсім не бентежиться через це.

Раніше ми писали про те, що Маша Распутіна згадала про сварку з Кіркоровим і вінчання з одруженим: "Мені б мужиком народитися"

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров під ручку "вигуляв" розведену з Елджеєм Настю Івлєєву: "Бенкет під час чуми..."

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак вибігла в мороз на вулицю і забула прикрити найголовніше - ось як потрібно зустрічати Діда Мороза: "Вже близько"