Стало відомо про те, що актора фільму "Один вдома" все ж затримали за те, що він нібито побив свою дівчину. Тепер його може чекати покарання.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Актора, який зіграв Базза у фільмі "Один вдома", і був старшим братом за сценарієм персонажа Маколея Калкіна, Девіна Ретрея заарештували в Оклахомі, після інциденту, що стався на фан-Конвенті в цьому місяці.

"Один вдома", фото: кадр з фільму
"Один вдома", фото: кадр з фільму

На початку грудня чоловік виступив на OKC Pop Christmas Con, дводенному Заході, де він був оголошений однією з головних визначних пам'яток.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Девін Ретрей, фото: вільне джерело
Девін Ретрей, фото: вільне джерело

Як повідомляється, 44-річний Девін Ретрей і його дівчина випивали, як в один момент до них підійшли дві жінки з проханням надати його автограф. За повідомленнями, дівчина Ретрея безкоштовно подарувала жінкам карти з автографами. Це рішення пізніше стало предметом суперечки між ними.

Ця розбіжність пізніше переросла в насильство по відношенню чоловіка до жінки. Вони повернулися в свій готельний номер, де це і сталося. Ретрея звинуватили в тому, що він намагався задушити там жінку.

Девін Ретрей, фото: вільне джерело
Девін Ретрей, фото: вільне джерело

"У жертви були проблеми з диханням, коли її душили",-написав у своїй доповіді детектив Джозеф Бернетт з Департаменту поліції Оклахома-Сіті.

Їй вдалося все ж звільнитися з рук свого коханого, але потім актор вдарив її ще раз по обличчю, і вона втекла з кімнати.

Помічник окружного прокурора Стефані Пауерс пред'явила звинувачення акторові 21 грудня в окружному суді округу Оклахома.

Нагадаємо, що хлопець повторив СЦЕНИ З "Один вдома" і відібрав Лаври у справжнього Кевіна: "схожий більше, ніж сам Калкін"

Раніше повідомлялося, що фанатов "Один вдома" порадують ремейком легендарної комедії: Хто зіграє роль Кевіна замість Маколея Калкіна

Також, "злий" брат Кевіна облажався: Девіна Ретрея з "Один вдома" звинувачує в насильстві власна дівчина - душив і вдарив по обличчю.