Стало відомо про те, що на телеканалі СТБ покажуть Абсолютно нове шоу про танці. Це вже не буде "Танцюють всі", а новий формат зі Сполучених Штатів Америки - World of Dance.

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційному акаунті телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram.

Варто відзначити, що формат World of Dance виходив в США протягом чотирьох років, і вже навесні 2021 проект закрили. Продюсером і експертом проекту була Дженніфер Лопес. Кого покличуть в Український формат-невідомо.

Адаптація шоу вже встигла вийти в Польщі, Таїланді, на Філіппінах, в РФ, і тепер дійшла черга до України.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Виробництвом займеться команда, яка раніше працювала над" Танцюють всі", Національним відбором на Євробачення і шоу"Україна має талант".

"Ми тримаємо руку на пульсі і прагнемо створювати для українського глядача кращі проекти. Тому сьогодні ми повертаємо танці на СТБ у форматі, який відповідає найвищим професійним запитам і виробляється на сучасному технологічному рівні" - сказано в повідомленні під постом.

Формат передбачає, що учасники виступатимуть на круглій сцені, навколо якої сидітимуть глядачі, а сам номер оцінюватимуть троє експертів. В оригінальній версії переможець отримає мільйон доларів.

Скільки буде в Україні - поки що не повідомляється, але найімовірніше, значно нижче. Для учасників немає вікових обмежень, або ж за кількістю учасників на сцені.

Прем'єра очікується вже навесні 2022 року.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес "приділила" всіх своїм танцем навіть через 20 років

Раніше повідомлялося, що Женя Кот влаштував з дружиною гарячу зустріч Нового року в одній нижній білизні

Також, хто "накинеться" на Ксенію Мішину, Євгена Кота і Сергію Притулу зі своїм талантом