"Холостячка" зі Златою Огнєвіч закінчилася кілька тижнів тому і зараз виконавиця перетворилася на леопардову стильну Діву після того, як Андрій Задворний розбив їй серце.

Артистка частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік. З ними Злата поговорила на тему стилю і того, що це зовсім не про моду, яка, за її словами, досить швидкоплинна і циклічна.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Стиль це про звички людини, про його характер і спосіб життя.

"При знайомстві з людиною я вже мимоволі звертаю увагу на його стиль і знаєте, мені дуже подобається такий спосіб пізнання 🙌 Сьогодні до мене прийде стиліст і ми разом будемо робити розбір мого гардеробу🔥 це дуже цікаво і навіть корисно. Обожнюю команду, з якою ми разом творимо всю цю красу. Дивлюся ось на ці фото і не впізнаю себе, так приємно від цього", - повідомляє Злата в публікації.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Згодом співачка зізналася, що знаходиться в шоці, так як вже через тиждень відбудеться Новий Рік. І тепер починається найулюбленіший період, родом з дитинства, коли можна готувати подарунки і їх отримувати.

Нагадаємо, Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко розповів про інтим на першому побаченні, заробітки і стосунки зі Златою Огнєвіч після проекту: "Серце зайняте"

Як повідомляв "Знай.ua", відкинутий Ксенією Мішиною Андрій Рибак з шоу "Холостячка" розповів про свій перший секс: "Я не розумів, як потрібно"

Знай.ua писав, відкинутий Златою Огнєвіч Макс Тарапата розповів про свою пристрасть, Решетник оцінив: "Любити"