Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка стала відома завдяки проекту" Танці з зірками", вирішила здалеку прокоментувати ситуацію з Тіною Кароль.

На її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є, з'явилася нова публікація з райських островів-Мальдів. Регулярно дівчина показує нові кадри зі свого життя, і розповідає про все, що з нею відбувається.

Іванна Онуфрійчук, фото з Instagram
Іванна Онуфрійчук, фото з Instagram

Цього разу на кадрах вона позує у в'язаному купальнику білого кольору, а на тлі видно кришталево чисте море. Однак, окремої уваги вартий саме підпис під постом.

Днем раніше Тіна Кароль дала інтерв'ю, де вперше прокоментувала свою відсутність в якості ведучої шоу "Танці з зірками". За словами співачки, у них з каналом вже була домовленість, що дует з Юрієм Горбуновим повертається, однак, за тиждень до початку її поставили перед фактом, що до них приєднається ще одна дівчина - Іванна Онуфрійчук.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще

Це не сподобалося артистці, і вона відразу зазначила, що цього не станеться, і відмовилася від посади ведучої. Тіна Кароль далі дала натяк, що це був проплат з боку дівчини, і не через талант її туди взяли.

У підписі під постом у неї сказано:

"І поки хтось розводить плітки, Ми насолоджуємося сонцем, теплом і життям навколо😍 🌊".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях користувачі її в основному підтримали, і попросили бути сильною, не звертаючи увагу на те, що говорять люди.

Нагадаємо, що Тіна Кароль звинуватила ведучу Іванну Онуфрійчук в обмані на "Танцях з зірками"

Раніше повідомлялося, що вІванна Онуфрійчук, яка їде "Танці з зірками", проводить медовий місяць у кущах

Також, українці накинулися на ведучу" Танці з зірками " Іванну Онофрійчук і вимагають повернення Тіни Кароль