Відома українська співачка Христина Соловій перед новорічними святами перевтілилась в одну з героїнь історію про чаклуна "Гаррі Поттера".

Підопічна Святослава Вакарчука Христина Соловій має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями зі свого особистого та професійного життя у соцмережах. Цього разу на своїй фейсбук-сторінці Соловій здивувала знімками на яких перевтілилася на чаклунку Белатрису Лестранж з "Гаррі Поттера".

Фото зі сторінки Христини Соловій
Фото зі сторінки Христини Соловій

"Коли за вікном тріскучий мороз, а в домівках тепло і затишно мерехтять гірлянди, саме тоді найбільше хочеться магічних казок. Uklon та СЛУХ запустили спецпроєкт "Відчуй свято", у якому українські артисти перевтілюються у персонажів ваших улюблених зимових історій. Моя героїня у проєкті - Белатриса Лестранж - войовнича чаклунка і смертежерка з "Гаррі Поттера", - зазначила Христина Соловій.

Фото зі сторінки Христини Соловій
Фото зі сторінки Христини Соловій

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На фото Христина Соловій позує в образі подібному до того, що носила Белатриса Лестранж . Зірка зробила таку ж зачіску та навіть взяла до рук чарівну паличку, щоб стати більш схожою на героїню.

Шанувальника співачки дуже сподобався цей образ, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

Фото зі сторінки Христини Соловій
Фото зі сторінки Христини Соловій

"Схожа, але красивіша", " Реально схожа! На перший погляд навіть здається, що це і є Helena Bonham Carter", "Відразу впізнала Беллатрікс! Тільки занадто добрі очі", "Красивий образ і так, дуже схожа", "Шикарно!", "Справді, вийшла Белатриса Лестранж", "Христино, ви неймовірні у цьому образі", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Христина Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком: "Коли вперше?”. Христина Соловей дала інтерв'ю інтернет-виданню "Світське Життя"

Також Знай писав, Христина Соловій зізналася Сергію Жадану, навіщо знялася оголеною для Playboy: "Я залежна…". Улюблениця Святослава Вакарчука Христина Соловій пояснила свої фото для Playboy

Раніше Знай повідомляв, улюблениця Святослава Вакарчука Христина Соловій пішла до темноволосого красеня та заговорила про токсичні відносини: "Біжи, тікай"