Відомий український співак Віталій Козловський вирішив несподівано змінити імідж перед Новим Роком-чоловік збрив бороду, яку носив довгими місяцями.

Про це Виконавець розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 78 тисяч осіб. Публікацію вже встигли прокоментувати Вікторія Смеюха, Руслан Ханумак, а от його колега Ольга Цибульська-мовчить.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

"Я починаю звикати до себе такого👦 або все таки️️? Гортай фото і дивись на мене 17-ти річного😌🌹", - пише Віталій Козловський до фотографій.

Вони пишуть, що дивлячись на це фото, можна з упевненістю сказати, що йому не 36 років, а всього 25. Відсутність бороди, на думку екс-солістки "НеАнгели" робить тільки краще.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Українцям запропонували відповісти, як їм подобається більше - коли Віталій Козловський носив бороду або без неї.

"Гарний і так, і так😍", "Солодкий🔥", "I став молодим хлопчиною🔥", "А він хороший, як виявилося😏", "Набагато краще", "Не впізнати", "Сам на себе не схожий, зовсім інша людина", "Збрив бороду, зробив зуби, накачав губи. Взагалі на себе не схожий🙄", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, самотній Віталій Козловський показав, як правильно "розсовувати ноги": "Наочна інструкція"

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський став справжнім "Холостяком" з підготовленою квіткою: "Скучила за тобою"

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися