Журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", вдалося дізнатися, в яких відносинах танцівник Дмитро Дікусар знаходиться зі своїми колишніми дружинами.

Виявилося, що Дмитро Дікусар і Олена Шоптенко розірвали шлюб ще декілька років тому, але досі не розвінчалися.

"Ми мали таку розмову з Оленкою, що треба це зробити. І якось ми вирішили знайти ці документи і щось порішати. Зійшлися на тому, що звісно щось порішаємо, але ніхто не кидається, бо дуже багато речей перед Новим Роком, які маєм зробити. І, мабуть, залишим розвінчування на наступний рік", - поділився танцівник.

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко
Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Також Дмитро розповів, як йому вдається зберігати хороші стосунки з двома колишніми дружинами Іриною Білик і Оленою Шоптенко. За словами артиста, весь секрет у людяності.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це справжні люди, я їх дуже поважаю, дуже люблю. Останній сезон у проекті, де я працював, Оленка дуже мені допомагала. І я дуже ціную цю допомогу. Від серця я бачу, що вона робила все, що може, щоб полегшити мою роботу і зробити для мене щось краще. Так як і Іра, і Олена вони обидві дуже розумні жінки, дуже легко було встановити такий зв'язок. Немає бажання витрачати енергію на суперечки, тим більше з людьми, які були для мене так близькі колись. Я кохав цих жінок. Тому не бачу сенсу в цих суперечках", – заявив Дікусар.

Дмитро Дікусар та Ірина Білик
Дмитро Дікусар та Ірина Білик

Нагадаємо, колишній Ірини Білик Діма Дікусар згадав, навіщо йшов з дому: "Багато чого не говорив"

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Дікусар перетворився на Ді Капріо на "Танцюють всі": Ірина Білик закохається заново

Також портал Знай.uа писав, що головний хореограф "Танці з зірками" Шоптенко зробила гучну заяву перед фіналом: "Відправлюся на..."