Український ведучий Олексій Дурнєв частенько радує шанувальників будь-якими роликами на своєму Youtube-каналі.

Одна з найбільш популярних рубрик - ДСС (Дурнєв дивиться Stories), про яку зараз і піде мова. В останньому опублікованому відео він ознайомився з котом Степаном, дядьком Жорою, Дімою Біланом, Михайлом Поплавським, Дашою Євтух, Оленою Куриловою та Тарасом Нестеренком. Увага зараз буде приділена ректору Михайлу Поплавському. Олексій Дурнєв так і не зрозумів, чому його розлютило після одного переглянутого відео.

Дурнєв і Астаф'єва
Дурнєв і Астаф'єва

"Бл*ть, Та я не вірю взагалі, що це відбувається! Серйозно, бл*ть? 72-річний ректор обіймає 17-річних п*сюх! І каже: "Ось це естетика"?! Я не знаю, від чого у мене більше бомбить - від заздрості... немає другої причини. Я коли виросту, хочу бути Поплавським. Ну реально, класно він все придумав...", - каже він.

@durnevaleksey

Ничего необычного. Фрагмент из нового выпуска ДСС №85 😏 #поплавский #михайлопоплавський #кук #кнукім #ректор #университет #сессия #студенты

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
♬ оригинальный звук - aleksey_durnev

"Він в душі 20 років", "Юний орел", "Той момент, коли ти студентка Поплавського", "Його максимум вистачає їх обійняти, спи спокійно", "Дідусь порушує кордони", "А батьки куди дивляться", "Коли дід заспокоїться?", "Поплавського треба скасувати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Принцеса АТБ" Анна Буткевич стане новою "Холостячкою", крутіше Злати Огнєвіч - "А де Леся?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина відверто заговорила про чл*нb у своєму житті, крім Саші Еллерта: "У великих кількостях"

Знай.ua писав, "юний орел" Михайло Поплавський змусив Дашу Астаф'єву серйозно попітніти: "Я дуже хвилювалася...."