Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, обожнює радувати значну аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Леся Нікітюк часто ділиться найцікавішими подіями свого життя і показує багато особистих моментів, що може дозволити собі не кожна медійна особистість. Артистка без сорому говорить про прості життєві справи і ситуації, з якими напевно стикався кожен її шанувальник.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Цього разу 34-річна знаменитість довела, що вона не тільки хороша на телебаченні, але і в домашньому побуті. Нікітюк розмістила парочку коротеньких відео в Insta Stories і похвалилася своїми успіхами в господарстві. Отже, за час відсутності в соцмережі вона встигла зняти і перемити магніти з холодильника і почистити балкон.

"Якщо ви думаєте, що я пропала - правильно думаєте. Бо єсть, рєбята, звьоздне життя, а є життя звичайної Лесі Іванівни Нікітюк", - сказала артистка.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк оголила свої апетитні булочки для замерзлих українців: "Аж спекотно стало!"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк "зізналася" Яну Гордієнко, як сповідалася перед лисим чоловіком у трусах: "Він був у стрінгах"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк задерла ноги заради небезпечної забави: "На кого дітей залишимо?"