Даша Ставнича не змогла домогтися розташування Михайла Заливако в одинадцятому сезоні "Холостяка", проте з часом дівчина не сумує і любить показувати свою велику попу, отриману в результаті тривалих тренувань.

Вона зовсім не часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 115 тисяч чоловік. Але більшу увагу Даша приділяє все ж своєму TikTok, де нещодавно з'являвся один з учасників другого сезону "Холостячки", в якому головною героїнею була Злата Огневич.

Даша Ставнича, фото: Instagram
Даша Ставнича, фото: Instagram

Йдеться про Олега Плахотнюка, з яким вона навіть і не думала ділитися мандаринкою. А зараз вона станцювала під народну пісню "Володимир Іжицький - Гей гоп Європа!". У ній співається про кавалерів і про дівчат, які повинні мати ряд особливостей, щоб такими бути.
"Що то за кавалер, що нема халупи
Що то за дівчина, що немає дупи", - співається в пісні.

Даша Ставнича, фото: Instagram
Даша Ставнича, фото: Instagram

У цей момент Даша танцює в ритм, рухаючи тазом, і в момент, коли мова йде про попу - повертається нею до камери, демонструючи, як обтискаються форми в шкіряних штанях.

@dasha_stavnicha

Що то за дівчина, що не має дупи🍑? #дашаставнича #щотозадівчинащонемаєдупи #холостячка2021

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
♬ оригінальний звук - 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🎶

Нагадаємо, Плахотнюк з "Холостячки" захотів мандаринку Даші Ставничі, після пропозиції колишній дружині: "Перестала нервувати?"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Ставнича з "Холостяка" заговорила про ковида і сучасних чоловіків: "Смак пропав"

Знай.ua писав, ексучасниця "Холостяка 11" Даша зізналася, чого чекає від чоловіків після Заливако: "Я єдина..."