Протягом останнього року популярний аргентинський футболіст Ліонель Мессі втратив двох дуже великих і значущих для себе людей.

У листопаді 2020 року пішов з життя Дієго Марадона, а в середині грудня свою спортивну кар'єру змушений був завершити його близький товариш Серхіо Агуеро, який перейшов в "Барселону" з "Манчестер Сіті" спеціально, щоб зіграти з Лео разом, крім збірної.

Ліонель Мессі, фото: Instagram
Ліонель Мессі, фото: Instagram

Ліонель частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 293 мільйони чоловік. Але зараз Відео з'явилося в іншому популярному профілі. Там аргентинський футболіст танцює зі своєю дружиною. У неї в руці можна побачити пляшку невідомого напою. Спочатку відходить від нього, але потім притискається поруч, цілує його і продовжує танцювати. На ній коротенький червоний комбінезон, зі сміливим вирізом на грудях.

А в коментарях зібралися любителі приколів з Мессі. Більшість з них залишали коментаторську фразу "Ankara Messi".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мессі показує маленькі танцювальні рухи", "Лео не знав, що танцювати, тому і поцілував", "Антолі намагається танцювати, тим часом Мессі, йди, дитинко, поцілунок мене", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Мессі переживає величезну втрату: були разом мало не з пелюшок

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Джорджина полетіла з дітьми на Північний полюс і залишили Роналду в Британії: "Він чекає"

Знай.ua писав, "Маячня цілковита! Не заслужив!": Ліонель Мессі офіційно "зробив" Кріштіану Роналду