У 2021 році фільму «Один вдома» виповнилося 31 рік. Кевін і його сім'я - найбажаніші гості по всьому світу напередодні Нового року і після його настання. Прийшов час розповісти, чого ви не знали про всіма улюбленої історії під назвою "Один вдома", вирішили на каналі «Дкіно».

На створення фільму сценариста Джона Кьюза наштовхнув момент в іншій його комедії, де грав маленький Макалей Калкін. Головний герой того фільму також з'являвся в стрічка "Один вдома".

Сценарист боявся, що матері глядачки не повірять в історію із забутою дитиною, і зробив сім'ю багатодітною.

На роль режисера вибрали молодого і маловідомого Кріса Коламбуса, для якого фільм став справжнім подарунком долі. Сам Кріс в дитинстві найбільше боявся саме грабіжників.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Сценарій спочатку писали під Калкіна, але на пробах на головну роль прослухали ще сотню дітей.

Кузен, який лякав Кевіна тим, що може обмочити його ліжко – рідний брат Калкіна, участі якого у фільмі домагався батько маленького актора. Тепер Кірен Калкін-більш успішний актор, ніж його старший брат. У справжньому житті у Калкіна два брати і чотири сестри.

Судячи з подій фільму, Кевін народився в 1982 році в штаті Іллінойс. Особняк з фільму реально існує, зараз його обожнюють туристи.

Маколей Калкін
Маколей Калкін

Сцену із затопленим підвалом знімали в шкільному басейні, а паризький аеропорт - в Чикаго. Поліцейський відділок, внутрішня частина церкви і навіть літак бізнес-класу - в тій же школі.

Гонорар Калкіна за перший фільм - 100 тисяч доларів. За приквел-чи то 5, чи то 8 мільйонів доларів.

Батька Кевіна могли зіграти Харрісон Форд, Том Хенкс, Мел Гібсон, Сильвестр Сталлоне, Джон Траволта або Джек Нікклсон. Роль матері пророкували Сігурні Вівер, Мішель Пфайфер і Шерон Стоун.

Один з грабіжників сильно прикусив Кевіну палець під час зйомок, тому хлопчик дійсно їх боявся.

Один вдома, фото: скріншот з відео
Один вдома, фото: скріншот з відео

"Мені більше подобається будинок дев'яностого року, ніж двадцятого. У дев'яностих він виглядає, якось затишніше і ламповее, чи що", "Будинок 90-х виглядає, так як ніби там живе велика сім'я. Це будинок повний спогадів, сміху, тепла, надій, любові, будинок повний дітей. А зараз будинок виглядає як для продажу: ідеальний, вилизаний, холодний - не сімейний», - пишуть глядачі в коментарях до відео.

Нагадаємо, що хлопець повторив СЦЕНИ З "Один вдома" і відібрав Лаври у справжнього Кевіна: "схожий більше, ніж сам Калкін"

Раніше повідомлялося, що фанатов "Один вдома" порадують ремейком легендарної комедії: Хто зіграє роль Кевіна замість Маколея Калкіна

Також, "злого" брата Кевіна з "Один вдома" затримала поліція - причиною стало насильство над власною дівчиною, яка ледь врятувалася.