Ну ось і з'явилися новини для шанувальників британської королівської сім'ї. Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше публічно показала свої навички гри на фортепіано. Під час благодійного концерту "Разом на Різдво" вона акомпанувала шотландському співакові тому Вокеру, який виконав пісню "Для тих, кого немає з нами".

Про це стало відомо завдяки публікації Тома Уокера в мережі Instagram.

Кейт сама звернулася до Уокера з проханням виступити разом на різдвяному концерті після того, як її захопив спів музиканта на одному з благодійних заходів у жовтні.

Кейт Міддлтон, скріншот: Instagram
Кейт Міддлтон, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Том, зрозуміло, погодився і поділився в Instagram емоціями від спільної роботи з герцогинею: "Це чи не найкраще, що траплялося зі мною в житті. Я безмежно вдячний герцогині Кембриджській за те, що вона стала частиною цього виступу, і за те, що вибрала саме мою пісню, вирішивши поділитися зі світом своїм талантом!".

Кейт Міддлтон, скріншот: Instagram
Кейт Міддлтон, скріншот: Instagram

У житті 39-річної герцогині музика займає досить велике місце. Кейт протягом декількох років брала уроки гри на фортепіано, а під час локдауна через пандемію коронавірусу грала особливо багато, тому що це допомагало їй і її родині справлятися зі стресом.

Однак досі дружина принца Вільяма не виступала на публіці, тому під час першої репетиції з Томом вона дуже хвилювалася. Але, як виявилося даремно, адже тисячі користувачів мережі почали захоплюватися новим талантом Кейт.

Концерт "разом на Різдво", який пройшов у Вестмінстерському абатстві, було організовано Кейт Міддлтон і принцом Вільямом на підтримку тих, хто під час пандемії опинився у найвразливішому становищі, — малозабезпечених, лікарів, співробітників громадських і благодійних організацій.

Раніше повідомляли, Королева Єлизавета II з жалем заговорила про втрату принца Філіпа: "Різдво може бути важким".

Як повідомляв Знай.uа, Єлизавета II відчайдушно намагається врятувати принца Вільяма і Кейт Міддлтон, перельоти заборонено: "Це не дає спати ночами".

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон показала лайфхак, як прикрасити ялинку до Різдва і розсекретила таємний куточок принца Вільяма.