Анастасія Стоцька вперше прокоментувала своє розлучення з чоловіком Сергієм Абгаряном, з яким розлучилася ще два роки тому.

Хоча раніше ми писали про те, що Філіп Кіркоров через довгі роки зізнався, якими були його стосунки з Анастасією. Тоді ситуація оберталася навколо їх двох і Алли Пугачової, з якою музикант переживав непросте розставання. Він почав зустрічатися зі Стоцькою, як помста Примадонні.

Анастасія Стоцька, фото: Instagram
Анастасія Стоцька, фото: Instagram

Анастасія частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 605 тисяч чоловік. Але артистка не піарилася на своєму розлученні з Абгаряном, тому її фанати дізналися про це лише через довгі місяці.

"Розлучення - хвора тема для всіх, в тому числі для дітей. Це моя особиста історія. Я змогла про це говорити, коли все отболело і відлягло. Кожен вирішує сам, про що і коли розповідати публічно: можливо, для когось це єдиний спосіб, наприклад, вплинути на другу половину, яка намагається відняти дітей. На щастя, між нами такого не було", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Анастасія Стоцька, instagram.com/100tskaya
Анастасія Стоцька, instagram.com/100tskaya

Анастасія вирішила не говорити про причини розлучення, але натякнула - бо перерахувала якості, які повинні бути притаманні чоловікові. У відносинах завжди повинні панувати повагу і довіру, а обранець зобов'язаний бути розумним, чесним, щирим, сильним і добрим. А також йому потрібно завжди переживати разом з вами і говорити на одній мові, розуміючи один одного з півслова.

Нагадаємо, Кіркоров і Ургант поставили бідного Гаріка Сукачова на стільчик, як звичайну ялинку: "Побігли наряджати..."

Як повідомляв "Знай.ua", побешкетував на гастролях? Між Філліпом Кіркоровим і дітьми Анастасії Стоцької знайшли вражаючу схожість

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров показав свою велику сім'ю і здивував заявою: "Так, у нас поповнення"