Злата Огнєвіч остаточно оклемалась після фіналу і пост-шоу другого сезону "Холостячки", після яких були море сліз, невдалі стосунки з переможцем Андрієм Задворним, що тривали всього півтора місяці, і ненависть українців.

Глядачі до кінця так і не зрозуміли, чому виконавиця зробила саме цей вибір. Бо Абсолютним фаворитом, в їхніх очах, був або Макс Тарапата, який пішов за крок до фіналу, або Дмитро Шевченко, з яким у неї була максимальна пристрасть. Про те, що все добре, відомо, завдяки її публікаціям на сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч осіб.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Цього разу вона зняла TikTok, в якому процитувала слова відомої російської виконавиці Земфіри, щоб описати підсумок участі в "Холостячці".

"Грошей нуль, сексу нуль, музика здохла, хлопчик в нуль", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У цей момент вона знаходиться в якомусь закладі і заважає в чашці якийсь напій, що нагадує матча-латте.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

"Все у вас буде добре, головне не впадати у відчай, не всі чоловіки однакові", "Pате Україна про тебе дізналася", "У підсумку з ким ви? Ми стільки суші з'їли...", "Так, з таким фіналом і пост-шоу", - пишуть користувачі в коментарях.

@zlata_ognevich

Земфира о наболевшем 😂😂😂 #ЗлатаОгневич #Холостячка #Холостяк #Земфира #врек

♬ оригинальный звук - ира

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч в пом'ятих трусах зійшлася на рингу з колишнім шанувальником Дмитром Шевченком: "З ним грати не можна"

Як повідомляв "Знай.ua", Роман Свечкоренко показав ту, хто зайняла місце Злати Огнєвіч після його відходу з "Холостячки": "Інтрига"

Знай.ua писав, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник з дружиною показав за що любить новорічні свята: "Тільки такі асоціації"