Ведучий Владислав Дьомін пожартував над Володимиром Дантесом. Відповідне відео з'явилося на його офіційній Тікток-сторінці.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах. На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

Володимир Дантес, фото Знай.uа
Володимир Дантес, фото Знай.uа

Нещодавно український співак став героєм відео слави Дьоміна. Справа в тому, що телеведучий перетнувся з ним на дорозі і жартома почав прикидатися, що замовляє їжу і перед ним офіціант.

@slavademin_official

Хорошее обслуживание! Правда, официант без маски😂@Dantes

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
♬ оригинальный звук - Слава Демин

"Добрий день, будь ласка, картоплю фрі і два бургери", - повідомив Ведучий.

У відповідь Володимир Дантес іронічно передав через вікно пляшку мінеральної води"Боржомі".

"Гарне обслуговування! Правда, офіціант без маски😂", - жартівливо підписав відео Слава Дьомін.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"