Популярний український телеведучий програм "Всюди Люди" и "Ранок з Україною" Анатолій Анатоліч, який також знайомий аудиторії як "Зе Інтерв'юер" на YouTube, частенько радує шанувальників інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Анатолій успішно реалізувався не тільки у творчій кар'єрі, а й в особистому житті. У телеведучого є любляча дружина, двоє прекрасних доньок і син, якому немає і року. Артист часто спілкується з численними фанатами, розміщує пости на різні теми і ділиться своїми думками в соцмережі.

Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч
Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч

Цього разу Анатоліч розповів про свої трепетні спогади та асоціації, які у нього викликає Крим. Виявилося, це місце пов'язує його з безліччю подій - перша поїздка до моря в юному віці, пригоди з друзями, сходження на гору Аюдаг, подорож з дружиною Юлою, а також перший політ на літаку його доньки Аліси. Тому телеведучий ставиться до Криму з особливою ніжністю і теплотою.

"Як вперше приїхав туди з друзями на авто, як потрапив в Артек, як піднявся на Аюдаг, і в руках ніс два камінця, щоб скинути з гори і згадати бажання.Доречі, воно збулося. Одне точно. Я дуже хотів відеомагнітофон 😂😂😂 Друге не пам'ятаю", - написав Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч зважився на відвертість про свою сім'ю, до цього схильні більшість чоловіків: "Перестає тобі належати"

Як повідомляв Знай.uа, у Анатолія Анатоліча біда: дружина Юла потрапила в ДТП

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч видав, що робить його щасливим, і це не сім'я: "Дуже кайфово"