Російський естрадний співак Філіп Кіркоров має досить значну армію шанувальників в Instagram. За яскравим творчим життям виконавця в соцмережі стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Автор одних з найбільш обговорюваних пісень "Колір настрою синій" і "Ібіца", також є народним артистом України, але СБУ вважає інакше, і тому обмежує в'їзд знаменитості в країну.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Цього разу Кіркоров розмістив кумедний відеоролик зі зйомок кліпу його близького друга, а за сумісництвом і популярного російського блогера Давида Манукяна. Філіпа запросили в якості актора, який грає роль всім відомого злодія з фільму "Один вдома".

Скріншот з Instagram, Філіп Кіркоров
Скріншот з Instagram, Філіп Кіркоров

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У кадрі Кіркоров буквально влітає в заклеєний скотчем дверний отвір і опиняється в "липкій" пастці. Співак відчайдушно намагається звільнитися, зриваючи його з обличчя, на яке в підсумку полетіли ще й пір'я з подушки.

"Дава, чого тільки я не зробив заради тебе? Навіть образ кардинально змінив 😱 Заради тебе навіть збрив бороду!😵 Хоча я завжди хуліган в душі! Ніби реально поринули у фільм "Один вдома" 💯" - написав Кіркоров.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров зізнався Дімі Білану в любові на його 40-річчя: "Не приймай близько до серця"

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров відверто зізнався, як рятує себе від проносу, перетворившись на "бабусю": "Оберігайтеся"

Також портал Знай.uа писав, що Кіркоров і Ургант поставили бідного Гаріка Сукачова на стільчик, як звичайну ялинку: "Побігли наряджати..."