"Холостячка" Злата Огнєвіч залишилася зовсім одна після другого сезону романтичного шоу "Холостячка", де вона була головною героїнею.

Андрій Задворний вирішив розлучитися з виконавицею через півтора місяці відносин поза камерами. У нього пропали почуття до неї, про що він заявив на скандальному пост-шоу. А зараз Злата заговорила про казкові миті перед новорічними святами.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Зараз невідомо, в яких вона стосунках з Максимом Тарапатою, проте по ним видно, що в досить теплих. Але вона зустріла чоловіка, який два дні поспіль їй допоміг і зовсім випадково.

"Дівчата, ви не повірите, але це просто може трапитися тільки в житті. Я вчора розповідала, як йшла на "Нову Пошту", впустила одяг і чоловік мені допоміг. Сьогодні, в тому ж самому місці, я вже нічого не кидала, але цей же чоловік проїжджав на своїй машині і він знову забрав мої речі і знову все занурив в машину, довіз мене до "Нової Пошти". Я в шоці, що це відбувається, які чудеса такі", - каже вона в Stories.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

"Сміялися з ним обидва півдороги😂 сьогодні той же чоловік мені допоміг довезти речі до "Нової Пошти". Дива трапляються", - пише Злата Огнєвіч у публікації.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч "не відпустила" Тарапату і Шевченка після фіналу "Холостячки" - ходять з нею скрізь: "Заздріть мені"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч розповіла, як закінчилося шоу "Холостячка": "Грошей нуль, с*ксу нуль"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч в пом'ятих трусах зійшлася на рингу з колишнім шанувальником Дмитром Шевченком: "З ним грати не можна"