Світлана Лобода заговорила про новий рік. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч. З ними вона ділиться творчістю, запам'ятовуються фрагментами свого життя. Іноді Світлана Лобода спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

27 грудня українська знаменитість опублікувала фотографію в соціальній мережі. Жінка постала в темних окулярах

"Скільки там днів до Нового року?😎 😁 ",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина з них відзначила красу знаменитості.

"Дивлячись на Вас, втрачається рахунок часу😁 😍"; "незрівнянна😍 😍 😍❤️"; "красуня❤️"; "зовсім скоро 🤍"; "скоро,будемо чекати вас на всіх каналах❤️", - зазначають вони.

Нагада, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".