Алла Пугачова нарвалася на критику шанувальників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова, яка сильно любила виступати в Україні, має величезну армію шанувальників. Зокрема, на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram п'ять мільйонів фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

Нещодавно Алла Пугачова опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram, проте нарвалася на критику шанувальників. Багато хто вважав, що у неї перекошене обличчя і що виглядає вона гірше. Багато хто вважав, що одне око Пугачової більше іншого.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Примітно, що Аллі Пугачовій вже 72 роки, і вона намагається насолоджуватися життям. Незважаючи на те, що над зовнішністю Примадонни попрацювали люди, виглядає вона відмінно.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Раніше Знай писав, внучка-красуня Софії Ротару В кофтині серед міста оголила груди:"дуже стильно". Соня Євдокименкко поділилася кадрами з нової фотосесії.Соня Євдокименко вирішила поділитися фотографіями з нової фотосесії. Зірка соцмереж опублікувала два фото, на яких позує в різних локаціях.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею