Парочку Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої обожнюють не тільки наші читачі, але ще і безліч їх відданих шанувальників. Так, фанати згадали момент, коли Вова розповів на своєму стендапі історію про весільний подарунок, і про те, яка склалася з ним історія.

Володимир Дантес нагадав, що він з Надею вже більше десяти років перебуває у стосунках і законному шлюбі, а на весіллі вони від друзів і родичів отримали в подарунок ікону.

Про це стало відомо завдяки нової публікації на фанатській сторінці Наді Дорофєєвої в мережі TikTok.

Історія Володимира Дантеса, скріншот: TikTok
Історія Володимира Дантеса, скріншот: TikTok

Справа в тому, що на концерті Володимира Дантеса була і сама Надя, яка вже вдруге слухала цю історію. За словами Вови, він на весіллі з Надею отримав в подарунок ікону, а сам по собі Володимир Дантес - агностик (він хоче вірити в силу Бога, але не може визнати його існування, тому як бачить багато подій в яких Всевишній не має сили).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

А історія такого змісту: після весілля Володимир Дантес поставив ікону на вікно і образами на вулицю, і забув про неї. Пізніше до них додому приїхала мама Наді Дорофєєвої, вони повечеряли, відпочили і провели маму. Увечері в ліжку Володимир почав трохи "приставати" до Наді, і помітив, що на нього хтось дивиться...

У коментарях до даного відео користувачі мережі від душі посміялися над історією, і зрозуміли, хто ж повернув ікону. Далі люди написали, що з Володимира "такий собі" комік.

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва стала ніжним янголятком в короткій сукні і знайшла собі нове кохання: "Тонко відчуваєте".

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова здивувала шанувальників перекошеним обличчям: одне око більше іншого.

Знай.uа писав, Володимир Дантес побоявся зізнатися дівчині в коханні, але вже пізно - вона заміжня: "Ти згориш раніше".