Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 20 років радує багатомільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка іноді ділиться яскравими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережах.

Зовсім недавно Тіна Кароль навідалася в студію популярного шоу "Зірковий шлях", де дала велике і відверте інтерв'ю. Співачка розповіла про свої зовнішні зміни, про зйомки кліпу для нової пісні "Подвійний рай" і навіть розговорилася на тему ймовірного заміжжя.

Тіна Кароль, фото з іnstagram
Тіна Кароль, фото з іnstagram

На офіційній сторінці шоу в Instagram розмістили невеликий фрагмент з випуску, щоб розкрити численним шанувальникам питання, які обговорювалися з Тіною Кароль.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Одним з найцікавіших виявилося виховання її 13-річного сина Веніаміна, який вже тривалий час навчається в престижній школі Великобританії. Телеведучий запитав її, як це, бути за маму і тата. Адже відомо, що її чоловік Євген Огір помер декілька років тому і співачка фактично виховує підлітка сама.

"Я виховую лідера. Він все одно повернеться в Україну, дуже скоро насправді. Він не мажор, не мамин син. Він син вдома, але не там. І найголовніше, що не через призму мами його сприймали", - сказала артистка.

Нагадаємо, Тіна Кароль защебетала поруч з бородатим симпатяжкою: "Такий ніжний, затишний і чарівний"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль зізналася в любові хлебушку і знайшла заміну ранковій каві: "Щоб день був не стресовий"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль "наплювала" на дієту і об'їлася сотнями калорій на ніч: "Олів'є не можна, а торт - святе"