Відомий український співак Дмитро Монатік перед Новим Роком вирішив розкрити свою найголовніше сімейне правило та зізнався, що може змусити його ніяковіти.

Про це Дмитро Монатік розповів у програмі "Зірковий шлях".
Дмитро Монатік разом зі своєю дружиною Іриною виховують двох синів - Платона та Данила. Лише цього року він вперше показав публіці їх обличчя та вирішив розкрити головне сімейне правило.

Дмитро Монатік, фото: Instagram
Дмитро Монатік, фото: Instagram

"Ми максимально намагаємося приділити увагу двом. Якщо вони ходять кудись там на теніс, то йдуть разом, якщо йдуть на плавання, то разом. Ми кожен день з дружиною повторюємо одне золоте сімейне правило: "Кращого друга, аніж твій брат немає". Це найкращий твій друг і вони це знають", - каже він.

Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Коли ведучий "Зіркового шляху" Даніель Салем попросив показати Монатіка останнє фото у його телефоні, артист пригадав історію, яка нещодавно сталася з ним в Одесі.

"Сиджу я в якомусь дитячому закладі, підходить жінка до мене, і каже: "Діма, можна з вами сфотографуватися". А я такий завжди за. І вона відкриває телефон, ставить його, а вона там на фотографії гола. Ох я пам'ятаю, так незручно стало". - підсумував він.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, пити чи не пити? Віктор Павлік, Павло Зібров, Монатік та інші зірки шоубізу розповіли, що допомагає їм перед виходом на сцену

Раніше Знай писав, Monatik переспівав "Старі фотографії" Кузьми Скрябіна: стане саундтреком до фільму "Я, "Побєда" і Берлін"

Також Знай повідомляв, поки Монатік підкорює Дубай, діти радують натовп: дружина співака показала майбутніх артистів