Російський епатажний співак Шура надовго запам'ятався організаторам музичного конкурсу "Суперстар! Повернення" через свою неадекватну поведінку на зйомках, яка за їхніми словами була викликана пристрастю до заборонених речовин.

46-річний артист разом з з Віктором Салтиковим здобув перемогу в російському конкурсі "Суперстар! Повернення", але під час зйомок змусив усіх організаторів непогано понервувати через свою неконтрольовану поведінку і неосудні стани. Про це розповіли у виданні "Співрозмовник".

Шура, фото з Instagram
Шура, фото з Instagram

Інші учасники конкурсу і люди, що працювали за кадром, впевнено заявили, що справа у шкідливих звичках, від яких йому так і не вдалося позбутися. Сам артист ніколи не приховував, що раніше грішив з вживанням заборонених препаратів і алкоголю, але вже довгий час запевняв, що "зав'язав".

"Шура весь проект знаходився "в комі". Він, мабуть, чимось накачувався, потім полірував алкоголем... В результаті падав замертво і спав. Перші випуски у нього взагалі був величезний фінгал на лобі: впав десь. З цим Шурою такого натерпілися на "Суперстарі!", що не передати словами. Редактори щоразу боялися, що він зірве зйомки. До нього навіть приставили лікаря. Він його напихав чимось, Шура на якийсь час тверезів і йшов на сцену. А на наступний знімальний день все повторювалося заново. Всі артисти, які брали участь у конкурсі, це бачили. Муки пекельні", - розповіли присутні на зйомках люди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шура, фото з Instagram
Шура, фото з Instagram

Зірка 90-х Віка Циганова, яка також боролася за перемогу в конкурсі, підтвердила, що Шура був не в кращому стані.

"Його будили, тому що він був в іншому стані просто. Не завжди "свіжий", так скажемо. І редактори про це говорили. Просто треба стежити за своїм способом життя, щоб не звертатися до лікарів. Від дуже багатьох артистів несло алкоголем на зйомках. Не буду говорити, від кого саме", - повідомила артистка.

Нагадаємо, Гузєєву на "Давай одружимося" замінять? Дана Борисова показала, як буде завойовувати телевізор - не дарма на пластику літала

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова здивувала шанувальників перекошеним обличчям: одне око більше іншого

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк у синцях і без зуба спантеличила українців: "Перетворилася на брудну голодну бомжиху"