Світлана Лобода заговорила про новорічний концерт. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч. З ними вона ділиться творчістю, запам'ятовуються фрагментами свого життя. Іноді Світлана Лобода спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

28 грудня українська співачка опублікувала відеозапис в Instagram, в якому анонсувала свій новорічний концерт. Він очікується в елітному селищі Барвиха Московської області.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Цей Новий рік ми проведемо разом з Вами❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥 в @barvikhaconcerthall 🔥. Дуже чекаю цей концерт 😁 😁 😁 це буде мій перший виступ в 2022 році !))) виходжу на сцену рівно опівночі️️️. До зустрічі, мій улюблений глядач🥰", - повідомила вона.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".