Наталя Могилевська разом з Іриною Білик взяли участь у новорічному вогнику. Фото з місця заходу з'явилося в соціальній мережі Instagram.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Незважаючи на те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

28 грудня вона опублікувала спільну фотографію з Іриною Білик. Обидві жінки сидять на спільному заході і тримають в руках келихи шампанського. Знаменитості взяли участь у Блакитному вогнику.

"Іра, була рада зустрічі! З Наступаючим! Обожнюю тебе, моя подруга. Ми з тобою Зіта і Гіта❤️", підписала фотографії Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато знаменитостей прокоментували даний пост. "І тебе з наступаючим Натусик ❤️❤️❤️😘", - відповіла Ірина Білик. Також Леся Нікітюк прокоментувала спільний знімок: "богині". Також пост прокоментували інші фоловери.

"Дві красуні. Дві легенди"; "Красуні", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.На шоу" Новорічна маска " на телеканалі Україна, артист Дзідзьо вирішив виділитися, і прийшов у Червоній шубі, яку підкреслив штучне жовте хутро з чорними вставками.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".