Відома українська фехтувальниця Ольга Харлан розповіла про втрату, яку їй довелося пережити днями. З життя пішла її собака, з якою вони були разом останні 10 років.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка сповіщає шанувальників про все, що відбувається з нею життя, і ділиться новими кадрами.

Цього разу публікація досить сумна, так як пов'язана з втратою члена сім'ї. У Ольги Харлан померла собака, з якою вони були разом останні 10 років. Всі ці роки він був найдобрішою, розумною і смішний собакою, тому змиритися з втратою вкрай складно.

"Сьогодні вранці не стало Верошки... У це не хочеться вірити, але така реальність. А реальність парою дуже жорстока... він був з нами 10 років, і всі ці роки, він був найдобрішою, найрозумнішою і найсмішнішою собакою. Як каже моя мама: "він як людина в собачому образі". Він все розумів... Вірошка був хорошим другом і членом нашої сім'ї. Прощай, мій пухнастий білий ведмідь " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ольга Харлан, фото з Instagram
Ольга Харлан, фото з Instagram

У коментарях користувачі почали писати свої слова співчуття:

"Як важко з ними прощатися";

"Розумію, поділяю горе. Мої співчуття";

"Від щирого серця співчуваємо (((це шалено важко...";

"Мої найщиріші співчуття, Оль. Дуже добре знаю, що ти зараз відчуваєш";

"Співчувати.. боляче дуже";

"Співчуваю, хороший був пес...";

"Це так боляче, втрачати члена сім'ї";

"Потрібно пережити".

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Що стало причиною загибелі-невідомо. Можливо це сталося від старості, а можливо від якоїсь хвороби. Сама Ольга дуже важко переживає цю втрату.

Нагадаємо, що олімпійська чемпіонка Ольга Харлан Покотила в Нью-Йорк заради Різдва з красенем-італійцем: затишніше, ніж вдома

Раніше повідомлялося, що замужняя Ольга Харлан розповіла, як партнер по "танцях з зірками" перевернув її життя

Також, Ольга Харлан перетворилася з відважної спортсменки в ніжну дівчинку поруч з коханим