Ще в 2012 році на "Новому каналі" з'явився перший ефір розважальної телевізійної передачі "Хто зверху?". Сергій Притула виступає в якості ведучого вже 11 сезонів, тоді як його колега - Леся Нікітюк разом з ним всього 5 сезонів після того, як вона замінила Катерину Варнаву, якій був заборонений в'їзд на територію України.

За стільки випусків в шоу встигли взяти участь сотні зірок шоу-бізнесу, включаючи дружину мандрівника Дмитра Комарова Олександру Кучеренко. Цього разу вона взяла участь в раунді "Правда чи брехня", в ході якого їй потрібно було сказати невідомий іншим факт зі свого життя, а суперник з чоловічої команди вгадати - чи дійсно таке було.

Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Олександра Кучеренко, фото: Instagram

- Сергію, як ви думаєте, чи правда те, що я зламала корону "Міс-Україна"?

Притула зовсім небагато сумнівався і навіть хотів подивитися в бік учасників зі своєї команди, так як там, як раз таки, знаходився її чоловік. Однак за правилами не можна шукати підказок. Сергій порахував, що це все ж правда.

"I це правда. Якось я дійсно зламала цю корону, коли брала на одну зі зйомок. Це був перший раз, коли її після цього віднесли в ремонт за всі роки "Міс-Україна", - заявила Олександра.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олександра Кучеренко, фото з instagram
Олександра Кучеренко, фото з instagram

Згодом вона ще й розповіла, що корона довгі роки - одна і та ж, її жодного разу не змінювали за всі роки проведення конкурсу.

Нагадаємо, після зміни зустрічає чоловік Іван: Дмитро Комаров з "Світу навиворіт " випитав у "нічного метелика" все про її роботу

Як повідомляв "Знай.ua", Олександра Кучеренко приготувала "себе" Дімі Комарову за перемогу в конкурсі: "Нагорода чекає вдома"

Знай.ua писав, Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" здивувала "нічний метелик" , яка обслуговує 100 чоловіків на день: "Почала в 16 років"