У якийсь момент у шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі" воювали між собою чоловіки (Сергій Притула, Дмитро Комаров, Євген Кошовий і Влад Яма) і жінки (Леся Нікітюк, Олена Шоптенко, Олександра Кучеренко і Настя Каменських).

У шостому раунді випуску, під назвою "Правда чи брехня", спочатку позмагалися Сергій Притула з Кучеренко, Влад Яма з Лесею Нікітюк і потім на подіум вийшов Дмитро Комаров з Настею Каменських, хоча спочатку з ним повинна була опинитися Шоптенко. Виконавиці потрібно було вгадати, чи правдивий факт назвав мандрівник зі свого життя.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

- Я, як мандрівник по найдикіших місцях, на одному з побачень, ще до весілля, подарував своїй майбутній дружині скам'янілий зуб доісторичної черепахи. Правда чи брехня?

"Правда", - не замислюючись сказала Настя Каменських.

Однак, як виявилося, навіть таке цілком непримітне дію виявилося брехнею.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Насправді, я дарував багато чого. Я дарував сушених жаб, Я дарував намисто людожерів, але черепашачий жуб не дарував", - зазначив Дмитро.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

— Мені б так хотілося, щоб ти їй подарував. Подаруй їй коли-небудь, будь ласка [Каменських].

"Добре, пообіцяю зараз, при всіх глядачах, тепер є нова мета", - заявив при всіх Дмитро Комаров.

Нагадаємо, улюблениця Потапа Мішель Андраде розповіла про секс з друзями: "Був. Хороший досвід"

Як повідомляв "Знай.ua", відкинутий Ксенією Мішиною Андрій Рибак з шоу "Холостячка" розповів про свій перший секс: "Я не розумів, як потрібно"

Знай.ua писав, Міша Заливако випадково спалився, ані Богдан неймовірно пощастило: "69 давай, красиво"