Ще восени 2020 року Сергій Жигунов і Віра Новікова офіційно розлучилися. І навіть через кілька місяців після розлучення зірка "Моєї прекрасної няні" вже встиг одружитися з іншою жінкою. Колишня не виключає той факт, що в майбутньому її ексчоловік може до неї повернутися.

Відомо, що Сергій пішов від Віри Новікової до журналістки Віки Ворожбит. У березні цього року актор пов'язав себе шлюбом з молодою обраницею. Колишня дружина артиста зізналася, що, незважаючи на зраду, досі кохає ексчоловіка.

Про це пише одне з гламурних московських видань.

Сергій Жигунов c Вірою Новіковою, скріншот: Instagram
Сергій Жигунов c Вірою Новіковою, скріншот: Instagram

Але ж це не перша зрада Сергія. У 2006-му він закрутив роман з Анастасією Заворотнюк і з'їхав від Новікової.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли Сережка пішов до Насті, відчувалася якась незакінченість у стосунках. Неначе ми не дожили наш шлюб. Через 11 місяців після розлучення він повернувся. Сказав, що сумував за домом. І його слова звучали щиро. Але він сильно змінився - став чужим. Два роки ми знову звикали один до одного і тільки потім знову одружилися. Наш другий шлюб тривав ще десять років. А потім знову все завалилося. І я раптом усвідомила, що більше не хочу з ним жити. Втомилася підлаштовуватися. Спасибі моїй подрузі - вона поїхала тоді зі мною в Болгарію, де я купила квартиру під час нашої з Сергієм розлуки, і влаштувала мені феєрверк емоцій. Чи розлюбила я його? Ні. Вірю, що знову повернеться? Ніколи не говори ніколи. Зараз я просто живу", - зізналася 63-річна акторка.

Сергій Жигунов і Віка Ворожбит, скріншот: Instagram
Сергій Жигунов і Віка Ворожбит, скріншот: Instagram

При цьому Віра Семенівна не тримає зла на колишнього чоловіка. Як ніяк від шлюбу з Жигуновим у неї є дочка Марія — і заради спадкоємиці Новікова не з'ясовує публічно стосунки з Сергієм.

"Жигунов складний, але цікавий. З ним непросто. Але він притягує жінок - це факт. Я пішла з комфортних стосунків, Настя і Вікторія — від чоловіків. Ну, значить, є в ньому те, чого ми не побачили в інших. У психології є такий термін - феномен втоми в шлюбі. У нашому з Сергієм випадку, напевно, він і трапився. Але ми назавжди залишимося рідними. Ми нічого не ділимо. Зідзвонюємося, вирішуємо якісь питання. У нас же донька", - додала ексдружина зірки "Моєї прекрасної няні".

Раніше повідомляли, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк порадувала новиною перед Новим роком: "Мрії здійснються".

Як повідомляв Знай.uа, донька онкохворої Насті Заворотнюк дозволила піску проникнути в інтимні місця: "Ми завжди будемо".

Знай.uа писав, Анну Заворотнюк наполегливо просять показати нареченого: "Хто вас усюди і скрізь...".