Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації, розповіла про початок відносин з Владом Топаловим.

Вони разом вже багато років, і за цей час встигли народити сина Михайла, якого мило називають Майклом.

В одному зі своїх інтерв'ю Регіна Тодоренко і Влад Топалов вирішили розповісти про початок своїх відносин. Жінка відразу зазначила, що він їй не сподобався, і здався неймовірно самозакоханим.

@regina.todorenko_vlad_

-Он мне не понравился дико.😂💛-Мне она очень понравилась.🥰Самые любимые 🥰 #регинатодоренко #владтопалов #регинаивлад #топаловы #рек #семья

♬ оригинальный звук - Regina and Vlad Fan

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Він мені не сподобався дико. Він сидів такий відсторонений, навіть трохи здалося зарозумілий. Мда, зрозуміло, Влад Топалов, окей, добре, подивимося на що ти здатний" - почала розповідь дівчина.

Далі на питання відповів вже Влад Топалов. Він зазначив, що Регіна йому відразу сподобалася, хороша дівчинка, правда запізнилася на години дві. Чоловік підкреслив це ще раз, так як телеведуча завжди всюди спізнюється.

Потім чоловік почав писати Регіні Тодоренко, а номер взяв обманним шляхом у директора трупи.

Вони швидко знайшли спільну мову, і навіть встановили власний рекорд, розмовляючи по телефону 6-8 годин.

"Не спали ночами. Читав казки, читав їй книги якісь, на гітарі пісні. Ми були жадібні до спілкування. Я їй відразу сказав, що я від тебе не відстану. Вона довго опиралася " - продовжив розповідь Влад Топалов.

У той момент телеведуча якраз розлучалася з колишнім хлопцем, і хотіла побути одна, без відносин. Але, чоловік все ж наполіг, і ось вони вже кілька років разом.

Офіційно вони зізналися один одному в коханні 24 серпня, вона відмінно пам'ятає цей день, адже відповіла взаємністю. З тих пір вони нерозлучні.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко зізналася про що мріяла в 13, а отримала тільки зараз

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко довела до сліз дитину, влізли навіть Тимур Родрігез і Долина

Також, Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після "кращого" побачення з Владом Топаловим