Віталій Козловський розповів про свою участь у шоу"Шанс". Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Віталій Козловський є популярним українським співаком і музикантом, а також володарем титулу "Заслуженого артиста України. На його офіційну Instagram-сторінку підписано 78,1 тисячі осіб, які лайкають і коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з шанувальниками у форматі сторіс.

29 грудня Козловський опублікував фотографію зі свого во сімнадцятиріччя. Співак зазначив, що воно пройшло рівно вісімнадцять років тому - тоді співак переміг на шоу "Шанс" в 2003 році. Віталій Козловський також додав, що він тільки через 18 років щось почав розуміти в цій справі.

"Сьогодні, 18 років тому, коли мені було 18, я переміг у «Шансі». Життя дає багато можливостей, якщо ти чогось бажаєш всією душею. І сьогодні я можу сказати, що щастя полягає не в досягненні успіху, а в нескінченному шляху до нього. Стільки всього було неймовірного, доброго, приємного", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нагадаємо, самотній Віталій Козловський показав, як правильно "розсовувати ноги": "Наочна інструкція"

Як повідомляв " Знай.ІА", Віталій Козловський став справжнім "Холостяком" з підготовленою квіткою: "Скучила за тобою"

Знай.ІА писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися