Злата Огнєвіч розповіла, що буде наряджати ялинку разом з шанувальниками. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Також вона була головною героїнею другого сезону шоу"Холостячка". Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб.Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

29 грудня українська знаменитість опублікувала серію фотографій в соціальній мережі Instagram. Як вона зазначила, зараз Огнєвіч активно готується до Нового року і буде наряджати ялинку разом з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Стільки всього потрібно встигнути сьогодні! А ще й ялинку нарядити 🎄 сьогодні ввечері в сторіз будемо це робити разом!️ ️ 🙌 🏾 № ",- повідомила вона, натякнувши на трансляцію.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".