Slavia розповіла про те, з ким проводитиме Новий Рік. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Slavia (Ярослава Хома), яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком - відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою), регулярно ділиться фрагментами свого життя.

На своїй сторінці в Instagram, де на неї підписано вже понад 21 тисячу читачів, вона постійно публікує цікаві фотографії та відеозаписи.

29 грудня дівчина опублікувала пост, в якому розповіла про те, з ким хоче зустріти свій новий рік.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"головне питання – де і з ким зустрічати Новий Рік чорного (блакитного) водяного Тигра 🐯 Моя ідеальна Новорічна ніч-з улюбленими людьми, шампанським і феєрверками, що відбиваються в океані ... Новий Рік моєї мрії... ✈️🌏🌞🏝💃🏻♥️🕺🎆🍾", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Мій ідеальний Новий рік - у Новояворівську, бо вже так скучила😍😍😍"; "❤️❤️❤️❤️❤️❤️"; "🔥🔥🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.На шоу" Новорічна маска " на телеканалі Україна, артист Дзідзьо вирішив виділитися, і прийшов у Червоній шубі, яку підкреслив штучне жовте хутро з чорними вставками.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".