Потапу, Лілії Ребрик, Тоні Матвієнко, Алану Бадоєву, Сергію Притулі та ще деяким зіркам цього року виповнилося 40! Чи святкували вони цю дату та які подарунки отримали, розповіли в проекті «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Кожен із них по-своєму святкував День народження. Наприклад, Потап зізнався, що з повагою ставиться до традицій, тому святкував вдома.

«Святкувати буду тихенько вдома, щоб нікого не обурювати… Інший я став, більш дорослий, більш вимогливий до себе. Тому по-домашньому», - говорив співак.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Однак пізніше він все ж передумав і декого запросив на свою вечірку, зокрема, співака Позитива.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Льоша завжди йде проти течії, і це було не святкування – просто посиденьки. Він попросив у мене сережки з діамантами, я йому подарувала», - додала дружина співака Настя Каменських.

Виконавиця Тоня Матвієнко отримала від чоловіка у подарунок прикрасу, а від мами – вазони. За її словами, вона не хотіла святкувати, оскільки відчувала депресію через свій вік.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Сергій Притула святкував пишно і з багатьма гостями, серед яких були зірки Леся Нікітюк та Маша Єфросиніна.

«Мені казали, що чоловіки не святкують цю дату, але так і не пояснили, у чому полягає природа цього забобону. А я, відверто, не знаю, скільки мені господь відміряв. Нехтувати можливістю зібрати за одним столом людей, яких я люблю… я не збираюся», - пояснив він.

Ірина Фролова не збиралася святкувати, але чоловік влаштував їй сюрприз із катанням зі снігової гірки.

Алану Бадоєву подарунком стала відпустка на місяць, яку він провів у Домінікані. А Лілію Ребрик чоловік відвіз до моря, і свято минуло в родинному колі.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода з новою зачіскою розкрила свої плани на новорічну ніч: "Проведемо разом".