З'явилися новини для тих хто любить класичне радянське кіно, а особливо для шанувальників акторської кар'єри Людмили Гурченко. Багато глядачів пам'ятають, що ще в молоді роки у актриси була дуже вузька талія. Однак це не природна особливість. Справжній секрет такої "ідеальної" фігури розкрила художниця по костюмах Вікторія Севрюкова.

Про це стало відомо завдяки випуску YouTube-шоу "Скажи Гордєєвій".

Людмила Гурченко, скріншот: YouTube
Людмила Гурченко, скріншот: YouTube

Сучасники стверджують, що талія Гурченко не досягала і 60-ти сантиметрів в обхваті. Севрюкова пояснила, що це була заслуга її та її костюмів.

"Талія Людмили Гурченко - 45 сантиметрів — це було стягнуто і це було часів її молодості. Ми тоді з нею працювали. Я її підсадила на корсет. Вона говорила, що їй це не потрібно - вона дійсно була в прекрасній формі. Але коли я її затягнула в цей корсет - він дає нелюдський силует, цей перепад пісочний годинник", - поділилася художниця.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вікторія Севрюкова, скріншот: YouTube
Вікторія Севрюкова, скріншот: YouTube

Цікавий також той факт, що Людмила Гурченко завжди вибирала сукні з пишними спідницями, які також візуально звужували талію. Ось і весь секрет "ідеальної" талії.

Раніше повідомляли, зірка "Щасливі разом" Наталія Бочкарьова після "кокаїнового" скандалу засумнівалася в психіці: "боюся".

Як повідомляв Знай.uа, "Гурченко нагадує": Настю Івлєєву і Елджея прийняли за бомжів під рестораном.

Знай.uа писав, "Етикетка" Олена Захарова з "Кадетства" осквернила професію вчителя голим тілом: "Привезла пару...".