Стало відомо про те, що в четвер, 30 грудня син Софії Ротару відзначає з дружиною 28-ту річницю шлюбу. Що відомо про зоряне сімействі.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні публікації з особистими фото, або ж кадри з рідними.

Цього разу на фото з'явився Руслан Євдокименко разом зі своєю дружиною Світланою. Їхньому шлюбу в цей день виповнилося 28 років, нікелеве весілля, з чим вони і привітали один одного.

"28 років разом! 💞 @svetika #weddingday #весілля"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Не втрималася від привітань і Софія Ротару, яка привітала сина і невістку з цим святом новою публікацією в соціальній мережі Instagram. Вона вибрала ту ж фотографію для цього.

Познайомилися вони ще в далекому 1990 році, коли чоловікові було всього 23 роки. Дівчина в той час вчилася на музичного продюсера, а її батько був бізнесменом.

Через пару років пара одружилася, і у них народилися діти, яких вони назвали на честь бабусі і дідуся - Софія і Анатолій. Хлопець навчався у Великобританії, а потім зайнявся музикою і фотографією, А сотник в США будує кар'єру моделі.

До слова, пара стала не тільки партнерами вдома, але і по бізнесу. Руслан займався продюсуванням своєї мами Софії Ротару, а Світлана відповідала за креатив.

Нагадаємо, що внучка-красуня Софії Ротару В кофтині серед міста оголила груди

Раніше повідомлялося, що 74-річна Софія Ротару" загубилася " серед молоденьких дівчат

Також, внучка Софії Ротару в спокусливій сукні похвалилася розкішною фігурою: позаздрила б навіть Леся Нікітюк