Популярний український співак та композитор Павло Зібров, який відомий завдяки своїм розкішним вусам, підбив підсумки року, що минає. Новий запис з'явився на офіційній сторінці співака в соціальній мережі Instagram.

«Цей рік був у шаленому ритмі. Зараз переглядаючи це відео не віриться, що так багато всього було зроблено - концерти, шоу, телепроекти, інтерв’ю, кліпи, колаборації, пісні, статті, фотосесії, обкладинки, а також теплі сімейні вечори, прогулянки з собакою, смаколики власноруч зроблені на природі, гучні гуляння з друзями, творчі вечори. Я щиро вдячний свої родині, своїй команді- разом ми сила! Без вас я не я. Дякую всім медіа та телеканалам за таку шалену підтримку та любов! Дякую вам, мої друзі, мої підписники. Ви мотивуєте та даєте сили рухатися в правильному напрямку! В наступному році по курсу тільки вперед! Ой скільки всього буде цікавого!!», - підписав він відеоролик.

Він також подякував за створення відеоролика, в якому вмістилося понад три сотні моментів з його життя.

«Окремо дякую Діаночці за це відео, вона все знімала та монтувала. В цьому відео більше 300 маленьких уривків з життя!», - додав співак.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Павле Миколайовичу, щиро дякую за можливість ще раз прожити 2021 рік разом з Вами. Завдяки цим відео, які були зняті завдяки Діані, я, як і кожен підписник сторінки@pavlo_zibrov переживав усі яскраві моменти життя улюбленого артиста», «відео вийшло просто шикарне», - додають фанати.

Нагадаємо, що Павло Зібров похвалився талановитим малюком: схожі як дві краплі води, навіть вусами вдався в "батька".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров показав українцям, як дієво заспокоїти дружину однією долонькою: "Ох вже ці дівчатка..."

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров пообіцяв Олені Вінницькій свої легендарні вуса за мільйон гривень: "Візьмеш на розсаду"