Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров обожнює радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу Павло Зібров опублікував Insta Stories своєї шанувальниці, дитина якої гідно оцінила його творчу діяльність. На відео миленький, пухкенький і блакитноокий малюк дзвінко сміється і позує на камеру під відомий хіт артиста "День народження", а мама в цей момент тримає своє диво на руках, наспівує слова з пісні і явно радіє через таку захопленої реакції.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Крім того, дівчина вирішила використати кумедну Insta-маску, яка буквально приклеїла до обличчя її дитини великі і густі вуса, прям як у самого Зіброва.

Виконавцю вже дуже сподобалася така віддача від його фанатки, тому він відразу відгукнувся на її відеоролик.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Козак! Справжній українець!", - схвально написав співак.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров розговорився про Відпочинок з Іриною Білик і любов до самогонки: "Це не просто вуса"

Нагадаємо, що Павло Зібров в вусатому піджаку довів, що не гірше за Михайла Поплавського: "Все вдалося!"

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров показав українцям, як дієво заспокоїти дружину однією долонькою: "Ох вже ці дівчатка..."

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров пообіцяв Олені Вінницькій свої легендарні вуса за мільйон гривень: "Візьмеш на розсаду"