Відома українська співачка Слава Каммнська порадувала шанувальників новою публікацією, досить святковою. Там вона розповіла, яким для неї був 2021.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими кадрами, і цей раз не став винятком.

Рудоволоса красуня стоїть на сірому тлі в незвичайному вбранні, який складається з чорної спідниці і рукава, а також шкіряної вставки бордового кольору. Таке вбрання відмінно підійде для того, щоб зустріти Новий Рік. На обличчі у неї досить стриманий, але тим не менш яскравий макіяж.

У самій публікації дівчина вирішила поговорити про те, яким був для неї минулий рік, і як зазначила сама Слава Камінська - такого етапу в житті ще не було.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Мій 2021 - й був не схожий ні на один з попередніх 15 років, тому маю повне право зайнятися засміченням стрічки🤣 як то кажуть, підсумки року, які я заслужила😂 До зустрічі в сторіз, там буде окрема документалка🤣❤️" - сказано під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"З наступаючим Новим Роком 🎉 🎉 🎉 удачі";

"Красивий �😍😍😍😍🔥🔥�";

"My queen❤️";

"Красива дуже";

"Ноги поголий спочатку, красуня )))))))))))))";

"Приємного дивитися на фото розумниця".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

На наступний рік у дівчини мабуть дуже багато планів, як у сольної виконавиці. Всього у неї зараз є дві пісні, які тримаються на високих місцях в чартах.

Нагадаємо, що розлучена Слава Камінська ніжно звернулася до свого "першого і єдиного"

Раніше повідомлялося, що Слава Камінська "возз'єдналася" з колишнім чоловіком

Також, Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею