Ще в липні цього року вдова Михайла Круга Ірина стала бабусею. Досі співачка приховувала онучку від громадськості. А ось нещодавно артистка поділилася першим спільним відео з малятком. Шанувальники вдови легенди російського шансону здивувалися, яка з Ірини молода вийшла бабуся.

Про це стало відомо завдяки новому відео на просторах соціальної мережі Instagram.

На свіжих кадрах можна побачити, як любляча бабуся піднімає свою внучку і кладе на простирадло для сповивання.

Ірина Круг з онукою, фото: Instagram
Ірина Круг з онукою, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що внучку Ірині Круг подарувала 26-річна дочка Марина. Як відомо, з її батьком Ірина прожила недовго. У 2001-му артистка вийшла заміж за Михайла Круга, якому через рік народила сина Олександра.

Михайло Круг та Ірина одружилися в 2001-му.шансоньє не бентежила різниця у віці з обраницею в 12 років. До реєстрації відносин в ДРАЦСі майбутнє подружжя зустрічалися рік. Після весілля Ірина почала виходити з чоловіком на сцену.

Після трагічної смерті шансоньє коло зв'язала себе шлюбом з бізнесменом Сергієм Білоусовим. Від цього союзу у Ірини є син Андрій. Минулого року подружжя розлучилося, але заради восьмирічної дитини зберегли дружні стосунки. Співачка розповіла, що причиною розлучення стало те, що вона все ще кохає Михайла.

Раніше повідомляли, Матвієнко, Потап, Притула і Ребрик: зірки, які плюнули на забобони і голосно відсвяткували свої 40 років.

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова пообіцяла "вийти заміж за гея", у Галкіна округлилися очі: "Жінка хоче....".

Знай.uа писав, Оля Полякова в Буковелі, а Віктор Павлік повернеться до дружини - українські зірки розповіли, на що зважилися в Новий Рік.