На сторінці гумористичної студії "Дизель шоу" в соціальній мережі Instagram з'явилася інформація про Марусю Грицук, яка замінила загиблу Поплавську.

У публікації йдеться, що хоч актори і розслабляються злегка до новорічних свят, а також забувають про свої дієти - але хтось собі не дозволяє навіть ложку класичного "Олів'є". Для цього був знайдений дієтична версія рецепта всіма улюбленого салату. Його попросили приготувати саме Марусю.

Маруся Грицук, фото: Instagram
Маруся Грицук, фото: Instagram

Повідомляється, що для цього рецепта потрібні наступні інгредієнти - відварна куряча грудка, яйця, горошок, цибуля, селера, сир, гірчиця, а також соєвий соус для заправки і нежирний кефір.

"Такий варіант "Олів'є" я точно ніколи не готувала. І навіть не знаю, чи сподобається він моїм чоловікам. Але у мене є класний лайфхак, як будь-яку страву з будь-якими інгредієнтами зробити найсмачнішим. Потрібно все нарізати за розміром найменшого інгредієнта. В даному випадку це горошок", - заявляє Маруся.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дизель шоу, фото: Instagram
Дизель шоу, фото: Instagram

"Жінка - мрія🔥", "Бідні Терези не витримають", "Ви просто богиня, ви прекрасні", "Марину ніхто не замінить ніколи", "Маруся просто вогонь!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко відіграє в новорічну ніч лисичку: "Дитячі ранки переслідують мене"

Як повідомляв "Знай.ua", Єгор Крутоголов з "ДизельШоу" показав кохану дружину, але її де в чому запідозрили: просять віддати

Знай.ua писав, брудна зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін подружився з поросям: "Хто свиня?"