Зовсім недавно Володимир Остапчук порадував шанувальників знімків зі зйомок грандіозного шоу "Маска", на якому він постав у костюмі сніжинки - одного з найпопулярніших дитячих нарядів на Новий Рік.
Відомий телеведучий частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч чоловік. І зараз він поділився кадром зі своєю дружиною Христиною.

Фото зі сторінки Христини Остапчук
Фото зі сторінки Христини Остапчук

Вони вже опинилися в Буковелі, щоб провести 2021 року і зустріти 2022 рік в зимових Карпатах.

"Це був прекрасний рік. Вже чекаємо новий 2022. Ostapchuk's family with love❤️", - пише Володимир Остапчук у публікації.

Він опинився позаду Христини, обіймаючи її. Телеведучий висунув язик, щоб фото вийшло максимально добрим і веселим. А в цей момент дівчина в спортивному костюмі, злегка зігнулася і теж посміхнулася, дивлячись в камеру.

Володимир Остапчук, фото: Instagram
Володимир Остапчук, фото: Instagram

"З наступаючим", "Щастя в Новому році!❤️", "Мммм... у мене теж фото звідси...🙌", "Краса😍", "Страшний рік", "Жахливі", "З прийдешніми святами", "Чекайте 2222😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Остапчук показав біль усіх дітей до 2000-х: "У сніжинок бувають хлопчики?"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Володимира Остапчука знайшла оригінальний спосіб, як підняти настрій перед Новим роком: "бажання збуваються"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук вліз у дитячий костюм сніжинки спеціально для "Маски": "Нічого не маю проти, але..."