Зовсім недавно на офіційній сторінці шоу "Танці з зірками" в соціальній мережі Instagram з'явилася добірка сімейних, новорічних фотографій знаменитостей.

На знімках постали Влад і Ліліана Яма разом з сином, Максим Чмерковський, Артур Логай з дитинкою і красунею-дружиною, Lide Lee, а ще Ольга Харлан, Анна Кареліна, Катерина Трішина, Юрій Мєшков, Роксоляна Маланчук, Юрій Горбунов, Катерина Осадча і Ксенія Мішина. Всі вони безпосередньо відносяться до шоу "Танці з зірками".

Шоу "Танці з зірками", фото з телеканалу 1+1
Шоу "Танці з зірками", фото з телеканалу 1+1

"Вже завтра Новий Рік😍✨ вітаємо Вас і Ваші родини з новорічними святами! Миру, злагоди та міцного здоров'я❤️ Зустрічайте новий 2022 рік разом з телеканалом 1+1!", - йдеться в публікації.

На останньому знімку постала "Холостячка" першого сезону, проте з невідомим чоловіком, на гірській вершині. Чоловік підняв її максимально вгору, щоб Ксенія відчула, ніби вона літає.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

"Дружина Влада, як не з ними. Куди дивиться?", "А у мене теж така новорічна піжамка!", "Новий Рік добре, але ви так і не оголосили переможця конкурсу", "Всі святково натхнені👏 у мене всього два питання: чому з Юрою не KAZKA?😌 І чи можна обійтися без "підтримок" на лижах?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чоловіка Катерини Кухар Олександра Стоянова "зловили" тим, хто біжить по стіні будинку: "Ліфт зламався, було лінь пішки"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов призначив 4-річного сина кухарем для Каті Осадчої: готує тільки корисне для маминої фігури

Знай.ua писав, "Прощай, мій пухнастий": Ольга Харлан розповіла про тяжку втрату, 10 років прожив у родині